Καλοσορίσατε στην 21 Finder

Ο έμπιστος συνεργάτης σας στην Κύπρο

Η Εταιρεία μας

Καλώς ήρθατε στην 21 Property Finder Ltd, μια κορυφαία εταιρεία ακινήτων που ιδρύθηκε το 2008 και κατέχει μια ξεχωριστή θέση ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες παρουσίες στην αγορά ακινήτων της Κύπρου. Η δέσμευσή μας στην αριστεία και τον επαγγελματισμό μας ξεχωρίζει, καθώς εξειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ακινήτων που καλύπτουν οικιστικά ακίνητα, τεμάχια/οικόπεδα και επαγγελματικά ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Με ένα χαρτοφυλάκιο που διαθέτει πάνω από 10.000 ακίνητα, έχουμε εξελιχθεί σε έναν ηγετικό παίκτη στον χώρο των ακινήτων. Το κεντρικό μας γραφείο, που βρίσκεται στη διεύθυνση 8 Λεωφ. Ακροπόλεως, Στρόβολος, 2006 Λευκωσία, Κύπρος, συμβολίζει τη δέσμευσή μας στην προσβασιμότητα και την ευκολία για τους εκλεκτούς μας πελάτες.

Στην 21 Property Finder Ltd, δίνουμε προτεραιότητα στα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης, και η αφοσιωμένη μας ομάδα υπόκειται σε εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή επαγγελματική τους εξέλιξη. Η δέσμευσή μας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη αντανακλά τον σκοπό μας να παραμένουμε στην πρωτοπορία των τάσεων της αγοράς και να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο ενημερωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας Επικοινωνία. Η ανταποκρίσιμή μας ομάδα είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 0900 έως τις 1730 κατά τη διάρκεια του χειμώνα και από τις 0900 έως τις 1830 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εάν ενδιαφέρεστε για μια δυναμική σταδιοδρομία στον χώρο των ακινήτων, εξερευνήστε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρουμε Επικοινωνία. Ενταχθείτε στον γρήγορα εξελισσόμενο, σταδιοδρομικά κατευθυνόμενο χώρο μας και επωφεληθείτε από τα εκτεταμένα εκπαιδευτικά προγράμματά μας που προωθούν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε το κεντρικό μας γραφείο στη Λευκωσία για να ζήσετε από κοντά την αριστεία που καθορίζει την 21 Property Finder Ltd. Καθοδηγηθείτε στη διεύθυνση 8 Λεωφ. Ακροπόλεως, Στρόβολος, 2006 Λευκωσία, Κύπρος, ή χρησιμοποιήστε το Google Maps για εύκολες οδηγίες.

Επιλέξτε την 21 Property Finder Ltd για μια αξιόπιστη, επαγγελματική και εκτενή εμπειρία ακινήτων στην Κύπρο.

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στη Λευκωσία, στη Λεωφ. Ακροπόλεως 8, Στρόβολος, 2006 Λευκωσία, Κύπρος.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο Επικοινωνία.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή - 0900-1730 (χειμώνας) / 0900-1830 (καλοκαίρι)

Ευκαιρίες καριέρας

Γίνετε μέλος του ταχέως κινούμενου εργατικού δυναμικού μας στον τομέα των ακινήτων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας Επικοινωνία.

Προσφέρουμε ένα εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό μας κάθε εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την επαγγελματική του ανάπτυξη και επιτυχία.

Τοποθεσία

Επισκεφθείτε μας στα κεντρικά μας γραφεία που βρίσκονται στη διεύθυνση Λεωφ. Ακροπόλεως 8, Στρόβολος, 2006 Λευκωσία, Κύπρος για προβολή στους Χάρτες Google.

Ώρες λειτουργίας

www.21finder.com